Onderhoud van je auto in de lente

Brandstoffen laten leveren: waarom is dit verstandig & welke opties zijn er?

In het bedrijfsleven, de industriële sector, de landbouw en zeker ook in de wereld van vervoer en transport zijn kwalitatief goede brandstoffen - zoals diesel, benzine, olie of gas - absoluut noodzakelijk om bedrijfsactiviteiten goed te kunnen uitvoeren. Vrachtwagens, tractors, taxi's en pakketbusjes moeten altijd kunnen rijden. En in fabrieken en magazijnen moeten machines en apparaten voortdurend in werking gesteld kunnen worden om geen onnodig productieverlies te lijden. Een betrouwbare brandstofaanvoer, de zekerheid dat jouw brandstoffen van goede kwaliteit én tegelijk zo voordelig mogelijk zijn, is voor veel moderne ondernemingen om deze reden meer dan cruciaal. In de afgelopen tijd is er dan ook een trend gaande, waarbij steeds meer bedrijven overgaan op brandstoffen laten leveren op de eigen bedrijfslocatie. Maar waarom is dit verstandig? Wat zijn hier de grootste voordelen van? En welke opties heb je als ondernemer om de brandstoftoevoer voor jouw bedrijf uit te besteden aan een brandstofleverancier?

Waarom consequent brandstoffen laten leveren goed is voor jouw onderneming

Een consequente aanvoer door Ballering Oliehandel van de gewenste brandstoffen op jouw bedrijfslocatie is om uiteenlopende redenen goed voor ondernemingen. Zeker bedrijven die actief zijn in de transportbranche, zoals pakketvervoerders en taxibedrijven, maar ook de industrie en landbouwsector hebben veel baat bij het kunnen afnemen van brandstoffen op het eigen bedrijfsterrein. Een groot voordeel is dat je altijd de beschikking hebt over brandstof en hiervoor dus niet afhankelijk bent van andere partijen. Zo kun je bijvoorbeeld als taxi-ondernemer kiezen voor een eigen tankinstallatie met benzine en/of diesel. Je chauffeurs hoeven hierdoor niet meer in de rij te staan bij naburige tankstations, maar kunnen hun taxibusjes en auto's snel, voordelig en gemakkelijk voltanken op het hoofdkantoor of bij een bedrijfsvestiging in de buurt. Brandstoffen laten leveren betekent in dit opzicht een enorme tijdwinst! Aangezien tijd in de economische wereld gelijkstaat aan geld, levert dit je als onderneming geld op. Zeker als je veel vaste werknemers of zzp'ers op je loonlijst hebt die zich per uur laten betalen, kun je door een goede brandstoftoevoer op je bedrijfsterrein jaarlijks duizenden euro's uitsparen.
Financieel extra aantrekkelijk aan brandstoflevering is dat leveranciers dikwijls korting geven aan trouwe klanten die periodiek een gegarandeerde hoeveelheid brandstof afnemen. Je hebt daardoor minder last van prijsstijgingen aan de pomp. Dus tel als ondernemer maar uit je winst!

Nooit last van tekorten & altijd dezelfde kwaliteit

Een aanvullend, niet onbelangrijk voordeel van een consequente brandstoftoevoer op je bedrijf, is dat je geen last hebt van mogelijke tekorten. Er is altijd genoeg olie, benzine en diesel op locatie beschikbaar voor jou en/of je werknemers/collega's. En daarbij ben je ook gegarandeerd van een constante kwaliteit brandstof.